15 41.494688 2.030332600000065 arrow 0 arrow 1 4000 1 0 horizontal http://www.castellersderubi.cat 300 4000
 Tots a una! Junts tocarem el cel  Força, equilibri, valor i seny  Les pinyes es fan amb tú

Festa de la Primavera i l’11è aniversari de la geganta Lola

Per marc
12 maig, 2018
2428 Vistes
Avui s’ha celebrat la tradicional Festa de la Primavera i l’11è aniversari de la geganta Lola al Barri d’El Pinar amb la col•laboració de la colla gegantera i la colla Amics de Rubí de l'escola Teresa Altet @gegantscanalzamora, els #castellersderubi i amb l’ambientació de la colla de música de Ca n’Alzamora. Agraïments a la gran organització de l’Associació...

Avui s’ha celebrat la tradicional Festa de la Primavera i l’11è aniversari de la geganta Lola al Barri d’El Pinar amb la col•laboració de la colla gegantera i la colla Amics de Rubí de l'escola Teresa Altet @gegantscanalzamora, els #castellersderubi i amb l’ambientació de la colla de música de Ca n’Alzamora.

Agraïments a la gran organització de l’Associació de veïns i veïnes del Barri d’El Pinar i a tots aquells que han fet possible aquesta festa popular.

#castellersderubi #elpinar #canalzamora#gegants #rubi #rubicity #rubiciutat#RubíCiutat #somculturarubi #rubí

Aniversari
Geganta Lola
COMENTARIS 0

DEIXA UN COMENTARI

Castellers de Rubí