15 41.494688 2.030332600000065 arrow 0 arrow 1 4000 1 0 horizontal http://www.castellersderubi.cat 300 4000
 Tots a una! Junts tocarem el cel  Força, equilibri, valor i seny  Les pinyes es fan amb tú

Celebració de la Cruz de Mayo

Per marc
13 maig, 2018
2364 Vistes
Aquest diumenge s’ha celebrat la tradicional celebració de la Cruz de Mayo a la Rambla del Ferrocarril a Rubí organitzat pels nostres amics de la Casa de Andalucía on els #castellersderubi hem pogut gaudir i participar fent un pd4 acompanyats durant el pilar pel Coro Rociero. Moltes gracies a l’associació Rociera de Rubí. #castellersderubi #rubi #rubicity #rubiciutat#RubíCiutat #somculturarubi #rubí #rociero

Aquest diumenge s’ha celebrat la tradicional celebració de la Cruz de Mayo a la Rambla del Ferrocarril a Rubí organitzat pels nostres amics de la Casa de Andalucía on els #castellersderubi hem pogut gaudir i participar fent un pd4 acompanyats durant el pilar pel Coro Rociero.

Moltes gracies a l’associació Rociera de Rubí.

#castellersderubi #rubi #rubicity #rubiciutat#RubíCiutat #somculturarubi #rubí #rociero

Celebració
Cruz de Mayo
COMENTARIS 0

DEIXA UN COMENTARI

Castellers de Rubí