15 41.494688 2.030332600000065 arrow 0 arrow 1 4000 1 0 horizontal http://www.castellersderubi.cat 300 4000
 Tots a una! Junts tocarem el cel  Força, equilibri, valor i seny  Les pinyes es fan amb tú

Diada Santa Coloma de Gramenet

Per marc
10 juny, 2018
3262 Vistes
Avui hem gaudit molt del IV aniversari de la colla @laietantsdegramenet i @canallalaietana amb la participació també de @vailetsdegelida. Moltes gràcies per l’ajuda a la pinya i per la gran organització en la vostra diada i dinar de germanor. Fins la propera!  #castellersderubi #santacolomadegramenet #laietans #laietansdegramenet#gelida #rubi #rubicity #rubiciutat #RubíCiutat #somculturarubi #castellers#somcastellers #tradició #castells #moncasteller #somcastells #amunt#força #cultura #somcultura #humantowers

Avui hem gaudit molt del IV aniversari de la colla @laietantsdegramenet i @canallalaietana amb la participació també de @vailetsdegelida.

Moltes gràcies per l’ajuda a la pinya i per la gran organització en la vostra diada i dinar de germanor.

Fins la propera! 

#castellersderubi #santacolomadegramenet #laietans #laietansdegramenet#gelida #rubi #rubicity #rubiciutat #RubíCiutat #somculturarubi #castellers#somcastellers #tradició #castells #moncasteller #somcastells #amunt#força #cultura #somcultura #humantowers

Diada
Santa Coloma de Gramenet
COMENTARIS 1
  • 19 octubre, 2018 a 6:55 pm

    Hola soc la martina Font les fotos son xulisimas

DEIXA UN COMENTARI

Castellers de Rubí