15 41.494688 2.030332600000065 arrow 0 arrow 1 4000 1 0 horizontal http://www.castellersderubi.cat 300 4000
 Tots a una! Junts tocarem el cel  Força, equilibri, valor i seny  Les pinyes es fan amb tú

Que en fem 25!

Per xavi
22 novembre, 2021
2043 Vistes
Si companys Els Castellers de Rubí en fem 25! La colla és un projecte sense terminis, sense fi, de castellers n'hi ha que hi són des de sempre, d'altres acaben d'arribar, alguns ho deixen un temps i després tornen, d'altres marxen per sempre i els trobem a faltar, com arreu, hi ha qui no encaixa, o...

Si companys Els Castellers de Rubí en fem 25!

La colla és un projecte sense terminis, sense fi, de castellers n'hi ha que hi són des de sempre, d'altres acaben d'arribar, alguns ho deixen un temps i després tornen, d'altres marxen per sempre i els trobem a faltar, com arreu, hi ha qui no encaixa, o més aviat no sabem fer encaixar i marxa sense fer soroll o amb un gran terrabastall, els que s'impliquen fins l'anima i els que tan sols venen a passar l'estona, tots formem la colla.

Un projecte que és viu, i on, com als castells, els nouvinguts d'avui són els que la faran créixer demà.

Si cau la tornem a aixecar, i hi tornarem tants cops com calgui perquè no ho sabríem fer d'una altra manera.

I per celebrar-ho, diumenge 28 de novembre anirem fent pilars per Rubí

Estigueu a l'aguait que els nostres músics faran xivarri i sabreu on som.

COMENTARIS 0

DEIXA UN COMENTARI

Castellers de Rubí