El Poema de Nadal

Viu una nova edició de ‘El Poema de Nadal’ a Rubí

El diumenge 18 de desembre arriba la sisena edició del Poema de Nadal que Òmnium Rubí organitzem de nou gràcies a l’esforç i dedicació de diverses entitats rubinenques. Mariona Checa torna a dirigir el Poema que seguirà mantenint l’originalitat i la innovació que el caracteritza a la nostra ciutat.’El Poema de Nadal’ és una representació teatral amb dansa, música i cant del poema escrit per Josep Maria de Sagarra que parla del misteri nadalenc i que compta amb l’actuació de Esbart dansaire de Rubí, els Castellers de Rubí, els Geganters de Rubí i el Grup de Teatre Esbarjo.

El Poema serà representat al Teatre Municipal La Sala a les 18.30 h i les entrades tenen un cost de 5€. Es poden comprar al teatre La Sala tots els divendres de 18 a 21 h, reservar trucant a Cultura de dilluns a divendres de 9 a 14 h (93 588 70 00, extensió 4424) o adquirir el mateix dia a La Sala una hora abans de l’inici de la funció.

Els diners recollits en la venda d’entrades aniran destinats a La Marató 2016 de TV3 que enguany es dedica a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Text i foto Òmnium Cultural

Si t'agrada aquesta entrada,
Subscriu-te a la nostre RSS

Deixa una resposta

Maximum 2 links per comment. Do not use BBCode.