JO VULL SER GRALLER!!!

El passat 9 d’abril a Mataró va tenir lloc una trobada de musics de colles castelleres per celebrar els 15 anys dels Capgrossos.

L’acte va començar amb dos cercaviles per la ciutat. Les colles de músics es van dividir en dos grups per recorrer els carrers del centre de Mataró sortint de la plaça de santa Anna i finalitzant el recorregut a la plaça del Fossar del Xic.

La colla que anava al capdavant del cercavila tocava una canço, i després passava al final del cercavila i la que quedava en primer lloc tocava la cançó que volia i així anar fent fins arribar a la plaça. Un cop allà cadascuna de les colles presents van tocar dos cançons sota un sol que picava de valent. Va ser espectacular, el cercavila, el concert i sobretot el bon ambient que hi havia. I ens ho vam passar molt be, tant els músics com qui ho va poder gaudir.

I després un altre cercavila fins arribar al local dels Capgrossos on vam poder disfrutar d’una fideuà que estava boníssima.

Us deixo algunes fotos, una dels grallers i tabalers de Castellers de Rubi durant el cercavila, una altre tocant amb els companys de Nyerros de la plana un cop va finalitzar el concert i una foto de totes les colles de grallers i tabalers.

Si t'agrada aquesta entrada,
Subscriu-te a la nostre RSS

Deixa una resposta

Maximum 2 links per comment. Do not use BBCode.